Dostali sme z SKGA na podporu športovcov:

1.868,69 Eur - 12.12.2019 na náklady v roku 2019
681,65 Eur - 06.04.2020 ako preddavok na náklady v roku 2020

Oznamy:

Pekný deň, 
pošasie sa snáď už umúdri, a zima nám už konečne dá pokoj, a tak sme pre Vás pripravili už túto sobotu  23.04 o 11.00. ŠPAGÁTOVÝ TURNAJ / obľubený texas scrambe dvojíc, pričom každá dvojica dostane 5 metrov špagátu, s ktorým si môže pomôcť pri svojej hre. Tento format je zaujímavý, a zvládnu ho aj naši golfoví juniori s rodičmi, a nakoľko je Anika cez víkend preč, juniorský tréning nebude, tak kľudne vytvorte dvojicu so svojou ratolesťou, vytvoríme Vám samostatnú kategóriu/.

SINTRA JAMKOVKA 2022

Priatelia golfisti,s príchodom novej golfovej sezóny prichádza aj naša tradičná jamkovka. Sme radi, že po rokoch sa pravidlá aj formát tak stabilizovali, že nie je potrebné robiť žiadne zmeny.  Naďalej vďaka nášmu členovi Riškovi Mayerovi a firme SINTRA  pokračujeme ďalej pod ich záštitou. Prihlásiť sa môžete v Golfbare osobne alebo telefonicky- 046/5427725 až do stredy 27. 4. 17:00. Štartovné jednorazové zostáva nezmenené – 15 Eur. Ak sa nestihnete prihlásiť do stredy, nevadí,môžete sa prihlásiť aj neskôr, len budete rozlosovaní až od druhého kola.Prvé kolo začína v sobotu 30.4., budeme hrať sedem kôl, posledné ukončíme koncom septembra a predpokladáme,že začiatkom októbra si zahráme obľúbené Match Play finále.Všetky potrebné informácie a rozpis zápasov prvého kola dostanú všetci prihlásení do mailu v piatok 29.4.Garantom jamkovky je Marián Truben, ktorý sa zhostil tejto úlohy naozaj bravúrne, o čom svedčí aj fakt, že jamkovka sa stala už nepredstaviteľnou súčasťou každej novej golfovej sezóny v Agame. A tak neváhajte a prihláste sa, máte jedinečnú šancu spoznať nových ľudí na golfe,a ste nútení sa hýbať a ísť si zahrať golf s príjemnými ľuďmi.

HĽADÁME PARTNERA NA ECLECTIC !!!
Súťaž typu Eclecticsa skladá z viacerých turnajov.Turnaje sa hrajú raz za 3-4 týždne a hrajú sa ako štandartné HCP turnaje v priebehu sezóny.Každému hráčovi sa zapíšu do dlhodobej tabuľky počty rán na každej jamke všetkých turnajov na ktorých sa zúčastní.Po poslednom turnaji sa u každého hráča prejdú výsledky všetkých odohratých turnjov a vyberie sa najnižší odohraný výsledok na každej jamke.Súčet týchto najnižších výsledkov je výsledný počet rán hráča. Hráč s najnižším počtom rán sa stáva konečným víťazom.Do záverečného prepočtu bude zaradený hráč, ktorý odohrá aspoň tri turnaje.Traja najlepší hráči získavajú hodnotné ceny. Tak ak Vás táto  forma hry zaujala, budeme veľmi radi, ak sa bude hrať pod hlavičkou Vašej firmy.  Turnaje sú vždy na serveri www.skga.sk/ turnaje pod vaším menom, s Vašim logom.Tak veríme, že to niekoho zaujme, a stane sa generálnym partnerom týchto turnajov v sezóne 2022!!!Prosíme, ohlásíte sa nám čím skôr na 0903 523 928.V strede mája už chceme začať, máme už prenormované ihrisko ako sme spomínali/ jamka č.3 a č4. sa zmenili na PAR 4/, tak veríme, že aj tento fakt pomôže k vaším lepším výsledkom.
Tešíme sa na Vás!

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité výhradne len pre účely spracovania tohoto komentára. Zásady spracovania osobných údajov