Dostali sme z SKGA na podporu športovcov:

1.868,69 Eur - 12.12.2019 na náklady v roku 2019
681,65 Eur - 06.04.2020 ako preddavok na náklady v roku 2020

KEĎ GITARA HRALA DO NEBA


Každý rok si v prvú septembrovú sobotu v Agame spomenieme na tých, ktorí tu už nie sú, ale zanechali v nás a v našom klube nezmazateľnú stopu. Tak to bolo aj 4.9. 2021 kedy sme si spomenuli na “otca” ROCK FOR FRIENDS”  Mirka Kožárika, a tiež na golfového rozhodcu a nášho člena Jána Peča II, ktorý tento festival u nás miloval. Naše ihrisko praskalo vo švíkoch, účasť bola naozaj obrovská, golfisti hrali texas scramble dvojíc, po hre na nich čakal výborný Babguláš, ktorý sa môjmu bratovi Daliborovi naozaj podaril. Ako každý rok aj tento sme na jamke č. 4, ktorá je pomenovaná MK zasadili už štvrtý strom ako spomienku, a tiež ako ukazovateľ času, koľko rokov už ubehlo, čo Mirko už golf v Agame nehrá. Táto akcia by nebola tou super akciou, keby neprišiel výborný gitarista a hlavne skvelý priateľ Henry Tóth. Ale kopec ľudí sa postaralo o skvelú atmosféru- náš priateľ z Panamy Aldo -od ktorého berieme do Golf baru rum, kávu  a cigary. Ako sa hovorí, golf je jeden z mála športov, pri ktorom sa môže piť a fajčiť, no tak sme to aj zrealizovali a naozaj sa to nebije 🙂 ale dobre pije 🙂 Veľká vďaka patrí aj Majovi Činčurovi, ktorý sa postaral o krásne tričká a nádherné ceny pre víťazov. 
A tu sú mená víťazov, ktorí si tieto krásne ceny odniesli: 1. miesto Klaudia a Dano Boor2. miesto Marta Kožáriková a Jarko Koctúr3. miesto Adriana Vincentová a Štefan Páleník Nearest to the pin vyhral Filip Bábel
Partnerom akcie bol aj POLY SYSTÉM, a tak po hre si mohli vyskúšať hráči zaujímavý produkt SUNSHOWER, ktorý odprezentovala Slávka Ziaťková. Ak niekoho na tejto akcii tento produkt zaujal, tak zavolajte na t.č. 0915 053 538, a povedzte Agama, bude Vám poskytnutá zľava. 
Ako som spomenula Mirko Kožárik bol človek s veľkým srdcom, ktorý sa postaral o skvelé zážitky, ktoré máme vďaka jeho akciám stále v pamati, naučil nás v Agame milovať hudbu, a že tá právom patrí aj ku golfu- aspoň v Agame určite! Každý rok pribudne  v našom klube taký malý nový “Kožárik”, ktorý sa rozhodne pridať ruku k dielu, a preto je Agama Agamou, A to je to krásne, že si ju vlastne vytvárame my  samy!
Výborná akcia, výborná kapela Vabank s našim členom Borisom Laukom, ktorá sprevádzala Henryho, výborní ľudia, už teraz sa tešíme na prvý septembrový víkend v roku 2022!!!

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité výhradne len pre účely spracovania tohoto komentára. Zásady spracovania osobných údajov