Dostali sme z SKGA na podporu športovcov:

1.868,69 Eur - 12.12.2019 na náklady v roku 2019
681,65 Eur - 06.04.2020 ako preddavok na náklady v roku 2020

Charity cup 2021

Kto je členom nášho klubu dlhšie, tak veľmi dobre vie, že máme výborné vzťahy s Lomnickým golfovým klubom, vďaka nášmu dlhoročnému priateľstvu  so Sylvikou Hruškovou a jej rodinou.Máme tam pre našich členov výborné reciprocity, a hlavne tam už každoročne usporiadavame Majstrovstvá klubu / aj tento rok za chvíľu sa blížia- 22.-23.8.!!!
Každý rok – už 13. rokov si vážim pozvanie na fantastickú akciu, ktorá sa tam organizuje pod záštitou Peťa Bondru. Aj tento rok som prijala pozvanie na Charity golf cup 2021- XIV. ročník.Ako každý rok sme hrali texas scramble,  ale tento rok bol výnimočný hlavne tým, že každý flight si zahral jednu jamku momentálne s najlepším golfistom u nás- a to s Rorym Sabbatinym. / zarátala sa aj jedna moja rana 🙂
Ale nebolo to len o Rorym, Rory bol len čerešničkou na torte na tejto nádhernej akcii, kde sme sa so Sylvikou s pocitom zadosučinenia spolu na seba pozreli s pocitom hriania pri srdiečku. Minulý rok mi totiž Sylvika na tejto akcii predstavila pre mňa ešte neznámeho, ale veľmi milého chalana Filipa Graňa, a včera tento milý chalan vyhral turnaj !!!/ za rok toho Filip stihol naozaj veľa- spravil si ZK, motivoval svojich rodičov, ktorí tiež začali s golfom, stal sa členom GK Agama, aj Slovenskej golfovej asociácii hendikepovaných, začal trénovať s Anikou Bolčíkovou,  a hlavne sa stal naším obľúbencom, na ktorého sa vždy v Agame tešíme!!!Som veľmi rada, že som mala to šťastie, že súťažný výbor mi dal do môjho fligtu ďalšieho milého chalana od nás- z  Asociácie- Maxima Kováča, s ktorým sme si užili nielen pekné rany, ale aj kopec srandy. Bol nás povzbudiť aj Mirko Halmo, ktorý bol tiež v Tatrách, čo bolo od neho veľmi milé gesto. 
Krásna akcia so skvelými ľuďmi, a nič krajšie, keď to človek vidí na vlastné oči, že toto všetko má význam, a pomoc naozaj dopadá na úrodnú golfovú pôdu. Snáď sme včera motivovali aj viacerých, ktorí nemajú to šťastie v živote, že hendikep je na golfe naozaj len číslo. 

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité výhradne len pre účely spracovania tohoto komentára. Zásady spracovania osobných údajov