Dostali sme z SKGA na podporu športovcov:

1.868,69 Eur - 12.12.2019 na náklady v roku 2019
681,65 Eur - 06.04.2020 ako preddavok na náklady v roku 2020

Peťko dostal od GK Agama vysnívaný vianočný darček !

Golfový klub Agama je známy svojou človečinou, a možno práve preto nás poprosil sekretár SKGA, ktorý bol oslovený, či by vedel pomôcť s vysnívaným snom a darčekom pre Peťa Zajaca. Peťo má síce 20 rokov, ale mentálne je na úrovni malého chlapca, ktorý je odkázaný na invalidný vozik.

A čo bolo jeho snom, čo si prial najviac na Vianoce? Jazdu na golfovom autíčku, pre nás úplne jednoduchú a maximálne splniteľnú vec… a tak sme mu dali vyrobiť poukážku, kde ho srdečne pozývame k nám do Koša, keď sa bude dať aj s jeho celou rodinkou, a vďaka našej Slovenskej golfovej asociácii hendikepovaných Peťko bude mať možnosť sa vďaka Paragolferu aj postaviť po dlhom čase na svoje nohy a golf si aj reálne skúsiť.

Keď Peťo dostal poukážku, neveril, a tak ho rodičia museli viac krát štipnúť či je to naozaj pravda! Tak navrhujem štipnime sa aj my, keď budeme zas v svojej “bubline” vzdychať ako je nám ťažko, že nemôžeme ísť nikam momentálne na dovolenku a vzdychať nad ináč pre nás takými samozrejmými vecami, ktoré nie sú až tak samozrejmé pre niekoho iného…

Peťo sa chystá prísť k nám na začiatku sezóny 2021, a pre neho a jeho rodinu to bude vôbec ich prvá dovolenka v živote… tak ak niekto, kto to teraz práve číta, môže nejakým spôsobom tiež pomôcť, budeme radi, ak im aj Vy pomôžete spestriť ich víkendový pobyt u nás, napr. nájsť a poskytnúť pre nich bezbariérové ubytovanie v blízkosti nášho areálu, alebo čímkoľvek čo spestrí ich veríme, že super dovolenku, budeme veľmi radi.

Aj golfom sa dá pomáhať!

Ďakujeme ❤️

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité výhradne len pre účely spracovania tohoto komentára. Zásady spracovania osobných údajov