Dostali sme z SKGA na podporu športovcov:

1.868,69 Eur - 12.12.2019 na náklady v roku 2019
681,65 Eur - 06.04.2020 ako preddavok na náklady v roku 2020

Women’s golf day

Tak sme sa dočkali, termín Women’s golf day bol stanovený na začiatok golfovej sezóny 2020, nakoľko však do celého nielen golfového diana zasiahol Covid, stanovil sa nový termín a to na 1.9. 2020. Síce predpoveď počasia nebola na tento deň nič moc, ale keď bol stanovený deň, tak bolo jasné že by sme to mali dodržať. Tak sme sa stretli o 15.00 v Golf bare, kde z nás šikovné ruky Ivky Rapantovej spravili Aga-mačky.

O 16.00 sme dali slávnostný prípitok a išli sme na to. Hrali sme texas scramble dvojíc na 9 jamiek. Všetky sme sa naozaj snažili, nakoľko sme mohli vyhrať dosť veľké prachy. Amatérsky štatút však porušený nebol, išlo o prachy na pranie. O ceny sa postaral náš skvelý člen Laci Roskoš, ktorému ďakujeme, a tiež rozhodcovi Mariánovi Trubenovi, a nemôžme zabudnúť poďakovať aj nášmu DJ. Dr. Goňovi .

Ostatní chlapi mali hru zakázanú, poslúžili len ako šoféri. Obrovské ďakujem patrí aj všetkým Aga-mačkám, ktoré sa postarali o skvelé občerstvenie počas akcie.

1. miesto vyhrali Rapantová Iva a Dada Roskošová

2. miesto Alexandra Straková a Petra Dzuriková

3. miesto Sofia Boorová a Klaudia Boorová

Kráľovnú Aga- mačiek sme vylosovali zo všetkých báb, a korunku a šerpu nakoniec získala najmladšia Aga- mačka Sofia Boorová, ktorá ju bude opatrovať a bude v roku 2021 korunovať novú kráľovnú Aga-mačiek. Skvelý deň, skvelý večer a oslava dňa o to krajšia, že sme mohli oslavovať, že naše Aga-mačky sa v nedeľu v Borši stali Majsterkami Slovenska, a to bol teda parádny dôvod na oslavu 🙂 No darmo, AGA-MAČKY SÚ NAJLEPŠIE!!!

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité výhradne len pre účely spracovania tohoto komentára. Zásady spracovania osobných údajov