Dostali sme z SKGA na podporu športovcov:

1.868,69 Eur - 12.12.2019 na náklady v roku 2019
681,65 Eur - 06.04.2020 ako preddavok na náklady v roku 2020

Júlový juniorský golfový kemp 6.-10.7.2020

Tak sme to dali, júlový juniorský golfový kemp máme úspešne za sebou! Kemp sme úspešne ukončili turnajom pod názvom Agamáčik, ktorého sa zúčastnilo 12 nádejných golfistov.

Tu sú výsledky: 1.miesto Pietrik Marcel, 2.miesto Donič Filip, 3.miesto Boor Samuel. Najlepším hráčom začiatočníkom sa stala Stella Jáni.

Spolu sme prežili krásnych pať dní, juniori hrali nielen golf, ale aj Footgolf, tiež sa postarali o naše kone- sú vyumyvané a vyčesané, tiež vybehané… Užili sme si aj pekné spoločné momenty v bazéne, počas tejto horúčavy sa teda riadne hodil. Mnohí sa naučili hrať kalčeto, tiež sme si v altánku zopakovali pravidlá s tými, ktorí dnes úspešne absolvovali golfovú školu.

Mali sme aj super nadané baby na tanec, a tancom sa nedali zahanbiť ani chalani. Baby si spravili aj vystúpenie na záver kempu, ktoré zaujalo aj samotných rodičov.Golfovú školu dnes absolvovali juniori- Šimon Gajdoš, Gurčeková Diana a Stella Jáni. Do dospeláckej školy chodili aj rodičia, a tak k nám pribudli aj naše nové Aga- mačky- Sandra a Peťa, ktoré si s nami čoskoro užijú Women’s golf day /1. september/.

Už teraz sa tešíme na augustový juniorský kemp. 😊🏌️‍♀️🏌️‍♂️

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité výhradne len pre účely spracovania tohoto komentára. Zásady spracovania osobných údajov