Dostali sme z SKGA na podporu športovcov:

1.868,69 Eur - 12.12.2019 na náklady v roku 2019
681,65 Eur - 06.04.2020 ako preddavok na náklady v roku 2020

JAMKOVKA SINTRA 2020

Priatelia golfisti,
korona sa nám postarala o nepríjemný začiatok golfovej sezóny. Aj keď hrať už môžeme, hygienické obmedzenia stále nedovoľujú usporadovať turnaje. Nič to za to, máme tu našu tradičnú jamkovku, ktorá svojim formátom spĺňa všetky požiadavky hygienikov a môžeme ju hrať bez zásadných zmien aj v terajších podmienkach. Nie je to časovo a ani finančne náročné, je jedno ako golf hráte, alebo z akého golfového klubu ste, dôležité je, že máte z neho radosť a nesedíte doma !!!!

Za tri týždne odohráte s troma hráčmi, systém Vám vyberie súperov, po troch týždňoch znova a znova..až sa prepracujeme na záver sezóny…a tak máte možnosť sa spoznať aj s ostatnými hráčmi, s ktorými bežne nehrávate.

Štartovné sa platí len na začiatku- dospelý 15 Eur, junior 10 Eur, potom si už platíte len Fee / možnosť uplatňovať aj zľavy – Pondelok-50% zľava na fee celý deň, Ut, Str, Štvr. do 12.00 tiež -50%. Vyhodnotenie je až na záver sezóny, kedy sa všetci stretneme na super akcii, kde oficiálne jamkovku ukončíme.

Touto cestou ďakujeme nášmu fantastickému členovi Riškovi Mayerovi, ktorý sa nám postaral o partnera Jamkovky- takže Jamkovka 2020 bude pod názvom SINTRA 2020./ budeme hrať o zaujímavé ceny, ktoré na golfe určite využijete v budúcnosti/

Všetci, ktorí máte záujem zúčastniť sa tohtoročnej jamkovky, nahláste sa telefonicky v Golf bare./ 0465427725/ Tí z Vás, ktorí ste nehrali jamkovku minulý rok, nahláste aj e-mailovú adresu a telefónne číslo.

Ak nás bude dosť, jamkovku môžeme odštartovať už budúci víkend. Prihláste sa najneskôr do stredy do 15:00. Ak sa prihlásite neskôr, budete rozlosovaný až od druhého kola. Pravidlá sa nemenia, až na jednu zmenu, ktorá poteší všetkých, ktorí sa sťažovali, že ich súper nechcel (nemohol) hrať a preto prišli o body.

Všetko podstatné sa dozviete už v piatok 8. 5. so štartom prvého kola.

Tešíme sa na napínavé golfové súboje.

Ak sa chcete spýtať niečo, volajte otcovi jamkovky Mariánovi Trubenovi – 0905 499 130 /. Naša jamkovka má aj druhého otca, na ktorého tiež nezabúdame, je ním Roman Boška, a tak by sme boli veľmi radi, ak mu to pracovné povinnosti povolia, že sa tento rok už zapojí, lebo veľmi chýba/

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité výhradne len pre účely spracovania tohoto komentára. Zásady spracovania osobných údajov