Dostali sme z SKGA na podporu športovcov:

1.868,69 Eur - 12.12.2019 na náklady v roku 2019
681,65 Eur - 06.04.2020 ako preddavok na náklady v roku 2020

Víkendové akcie

I keď momentálne počasie vonku nie je moc optimistické / ale ako sa hovorí, nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie :-), v sobotu hlásia aspoň teplo, a ako poznáme mnohí Koš, keď prší všade, tak v Koši nie…, pripravili sme pre Vás na víkend skvelú akciu:


SOBOTA 9.11. o 11.00 VIANOCE V AGAME !!!!


Nebojte sa, nemáme chaos v kalendári, len sme sa rozhodli, že nakoľko Agama spája skvelých ľudí, že by sme s Vami aspoň trochu chceli zažiť čaro tohto sviatku.Budeme veľmi radi, ak sa zapojíte, nakoľko sa bude hrať texas scramble dvojíc, je jedno ako hráte, len aby sa partnerovi darilo, ak partnera nemáte,kľudne prídite, niečo vymyslíme, nejakého už len nájdeme 🙂

PODMIENKY:

1- DOBRÁ NÁLADA

2- KAŽDÝ NIEČO DONESIE ČO HO VYSTIHUJE, ALEBO REPREZENTUJE JEHO PRÁCU- musí to byť zabalené vo vianočnom papieri a na ňom napísané Vaše meno!!!

3- KAŽDÝ MUSÍ DOMIESŤ NEJAKÚ VIANOČNÚ OZDOBU

4- KAŽDÝ MUSÍ MAŤ NIEČO VIANOČNÉ NA SEBE

/ ak  sú naše Aga-mačky zručné v nejakých vianočných koláčoch, alebo slanom pečive sú vítané so svojimi výrobkkami/
Takže každý niečo donesie, a tak každý niečo vyhrá!!! Prvé tri dvojice si vyberajú pod stromčekom darčeky, potom pôjdeme podľa poradia!!!


PROGRAM:

o 11.00 začiatok v Golf bare welcome drink- Vianočný punč- ideme hrať, uvidíme podľa počasia, či budeme hrať 9 al.18 jamiek- po hre štedrovečerná večeraVyhodnoteniePo oficiálnej časti- Vianočná veselica DJ DR. GOŇA- nachystajte si svoje hity, každý nech má nachystaný ten jeden svoj!!!Uvidíme, ktorý hit bude ten  naj naj !!!

NEDEĽA- 10.10. HAPPY HOUR o 13.00JUNIORSKÝ TRÉNING o 14.00!!!

SOBOTA 16.11.FINÁLE DADA CUP + “TROJBOJ”- – spolu s Lackom Roskošom sme pre Vás pripravili skvelú akciu- finále Dady a TROJBOJ- budete hrať texas scramble dvojíc, každý hráč bude mať dovolené len tri palice, ale čo je ešte zaujímavejšie, že budete hrať nové jamky- PAR 5 a PAR 4, do ktorých budovania sa už čochvíľa veríme že pustíme, keď nadobro odoznie banská činnosť.- začiatok o 11.00- uvidíme podľa počasia, či 9 jamiek, alebo 18 jamiek, ako sa dohodneme pred štartom

POZOR ZMENA OTVÁRACÍCH HODÍN:PO-PIA- od 12.00 do 18.00SO- NE od 10.00 do 18.00


Tešíme sa na Vás!!!!

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité výhradne len pre účely spracovania tohoto komentára. Zásady spracovania osobných údajov