Dostali sme z SKGA na podporu športovcov:

1.868,69 Eur - 12.12.2019 na náklady v roku 2019
681,65 Eur - 06.04.2020 ako preddavok na náklady v roku 2020

4.6.2019 Women’s golf day !!!

Aga-mačky sa aktívne zapojili do Women’s golf day !!!

Už minulý rok sme sa zapojili do tejto medzinárodnej akcie. Nakoľko sa to naším Aga- mačkam zapáčilo, tak bolo jasné, že tento rok dátum 4.6. určite nezostane bez povšimnutia.

Pred samotnou hrou sme hlavne pre začiatočníky zorganizovali golfovú akadémiu, medzi tým sme sa všetky prestriedali v Golf bare, kde nás naša cica Ivka Rapantová a jej kúzelné ručičky každú premenili na krásnu Aga-mačku.
Podmienka účasti bola – ružové tričko a dobrá nálada. Úžasné, že fakt všetky baby to dodržali, darmo v Agame je okrem dobrej nálady samozrejmosťou aj disciplína.
Niektoré stihli napiecť, niektoré sa stihli postarať aj o pitný režim. Ďakujeme šikovniciam Nike Labudovej za ovocnú tortu , Janke Drgoňovej za fantastický koláč a Katke Doničovej za skvelý pitný režim, z ktorého na druhý deň hlava nebolela. / môžem potvrdiť :-)/
Takže každá Aga- mačka pred hrou dostala uši a odznak – “Warning-Girls on tour ” a dali sme si spoločný welcome drink, pri ktorom sme ešte stihli zagratulovať Niké Labudovej k jej narodeninám. Ako ináč, dostala aj darček, ktorý sa hodil k tomuto dňu- fantastický balón samozrejme s mačkami, ktorý pri dotyku mňaukal. Hlavne vo večerných hodinách naším Aga-makom už asi fakt musel liesť na nervy, ale čo by chlapi nevydržali kvôli ženám…

Tak sme hrali texas scramble na 9 jamiek, a tu sú výsledky :

  1. miesto Niké Labudová a Mirka Melicháreková
  2. miesto Janka Drgoňová a Janka Bošková
  3. miesto Maja Budajová a Ivka Rapantová
    Nearest to the pin vyhrala Dada Roskošová

Šerpy sa stretli s obrovským úspechom, ale okrem nich baby hrali o prachy, ale amatérsky štatút porušený nebol,potvrdil to aj člen našej športovo technickej komisie Marián Truben. Boli to hlavne prachy na pranie, a rozne fantastické veci, ktoré sa zídu v každej domácnosti, o ktoré sa postaral nielen pre víťazky, ale pre všetky účastníčky náš skvelý člen a sponzor tejto akcie Lacko Roskoš.

Skvelý deň, a aj skvelý večer so skvelými ľuďmi, ktorých spojil Golfový klub Agama
Ďakujeme

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité výhradne len pre účely spracovania tohoto komentára. Zásady spracovania osobných údajov