Dostali sme z SKGA na podporu športovcov:

1.868,69 Eur - 12.12.2019 na náklady v roku 2019
681,65 Eur - 06.04.2020 ako preddavok na náklady v roku 2020

Naša Anika je najlepšia!!!!

Naša Anika je najlepšia!!!!


Sme veľmi pyšní na Našu Agamáčku Aniku Bolčíkovú, ktorá je súčasťou nášho golfového klubu od roku 2010. Aniku sme si všimli ešte ako ešte malé dievča s obrovským golfovým talentom, a ešte vačšou chuťou a neskuťočnou ctižiadosťou ísť za svojím snom- byť  naj naj golfistkou telom aj dušou.


Sme veľmi radi, že sa to Anike darí, veď v rebríčku SKGA je už jednoznačne na prvom mieste nielen medzi ženami, ale svojím fantastickým HCP +3,3 zanechala za sebou aj mužov.- v roku 2018 sa stala Majsterkou Slovenska / Slovak Amateur Championship 2018 v Hrubej Borši /26.6.-29.06/- Na Plese golfistov, ktorý sa konal 8.2. V Trnave bola Anika ocenená ako Najlepšia golfistka do 21 rokov.– V Meste Martin bola ocenená za rok 2018 ako najlepším Športovcom roka. 


Anika, držíme ti palce, sme veľmi radi, že si jedna z nás Agamákov. Veríme, že aj v ďalekej Amerike kde vďaka golfu študuješ, si sem tam na Agamu spomenieš. Už teraz sa tešíme, keď budeš na Slovensku, že k nám zavítaš! Bolo by super,ak by sa ti dalo prísť na Majstrovstvá klubov, a keby si konečne s Emou a Luciou vyhrala zlatú medailu, tá nám ešte chýba do zbierky:-)


Zapamatajte si meno Anika Bolčíková, garantujem Vám, že o ňom budeme ešte všetci veľa počuť.Ďakujeme ti Anika že si jedna z nás.


Tvoja prezidentka.

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité výhradne len pre účely spracovania tohoto komentára. Zásady spracovania osobných údajov