Dostali sme z SKGA na podporu športovcov:

1.868,69 Eur - 12.12.2019 na náklady v roku 2019
681,65 Eur - 06.04.2020 ako preddavok na náklady v roku 2020

FOOTGOLF čoskoro v Agame!

Kto nepozná tento šport, bude mať čoskoro možnosť zoznámiť sa s ním u nás na golfe v Koši. 
FOOTGOLF- je šport, ktorý kombinuje prvky dvoch populárnych športov futbalu a golfu.Hrá sa podobným spôsobom ako golf, ale s futbalovou loptou, ktorú musia hráči dostať najmenším počtom kopov do veľkých jamiek.
Oproti golfu je prístupnejší, a tak veríme, že si nájde svojich nadšencov a možno z nich sa v budúcnosti stanú golfisti, čo by bolo super 🙂

Sme veľmi radi, že k nám zavítali zástupcovia Slovenskej footgolfovej asociácie, a pomohli nám s naznačením našich budúcich jamiek.
V Agame sme privítali Martina Šimončiča- najlepšieho Slováka z Majstrovstiev sveta z Maroka za rok 2018 / celkovo skončil na majstrovstvách na krásnom 6. Mieste/ a tiež generálneho sekretára SFGA Tomáša Bartka
S chalanmi sme prešli celé ihrisko, a naznačili sme naše budúce footgolfové jamky. Sme veľmi radi, že naše ihrisko ich zaujalo. O to viac nás teší, že síce sme v tomto športe úplne nováčikovia, podarilo sa nám vybaviť, že sa u nás 16.júna bude hrať Slovenský pohár.

Už túto nedeľu si Footgolf skúsime spolu s našimi golfovými juniormi a ich rodičmi, ak máte chuť kľudne sa pripojte k nám!

Od 8.4. bude už FOOTGOLF v Agame sprístupnený širokej verejnosti!

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité výhradne len pre účely spracovania tohoto komentára. Zásady spracovania osobných údajov